//cdn.globalso.com/yaqiuvalve/f5b3b1611.jpg
//cdn.globalso.com/yaqiuvalve/30b2542e1.jpg
//cdn.globalso.com/yaqiuvalve/eca03f811.jpg

produk utama kita

Produk kita duwe 3 piring utama, bal, katup bal, lan tuang.Bal kita bal kothong lan bal padhet.Katup werni utamane katup bal flange stainless steel.Casting minangka proses casting silika sol.

ht (1)

bab kita

Zhejiang Shineway Industry Limited.didegaké ing 2000. Perusahaan iki saiki dumunung ing Longwan Binhai Park (cedhak bandara), sing seneng reputasi "China Valve City", kanthi total area 15.000 meter persegi.Perusahaan kita duwe telung pabrik dhewe: pabrik bal, pengecoran, pabrik tutup bal.Perusahaan saiki duwe bengkel peleburan tungku frekuensi menengah, bengkel pangolahan bola, bengkel pangolahan katup, lan laboratorium spektrum.Perusahaan kita ngoperasikake prinsip "basis integritas, pelanggan pisanan".Kualitas dhuwur, rega murah, layanan purna jual sing sampurna.

langganan
ht (1)

katup

Tekane Anyar

Deleng kabeh katalog
Kabar